AnaSayfa / Genel / Kahve falında çoruh nehrini görmek

Kahve falında çoruh nehrini görmek

Kahve falında çoruh nehrini görmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kalabalık günler geçirileceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, işlerinin sarpa saracağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çoruh nehrini gördüyseniz:

  • Güvenle ilgili konular ön planda, size söylenenleri dikkatle dinlemeniz sonu fiyasko olabilecek olayların telafisini sağlayabilir.

Kahve falında çoruh nehrini görmek çirkin bir iş yapmaya, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine işaret eder.

Kahve falında nehrin içinde yürümek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine inanılır.

Kahve falında asi nehrini görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine delalettir.

Kahve falında necm suresini görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında nehrin karşısına geçmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine yorulur.

Kahve falında nehrin taştığını görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ne zaman öleceğini öğrenmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında münker ve nekiri görmek lüks içinde olacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir