AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin ters aktığını görmek

Kahve falında denizin ters aktığını görmek

Kahve falında denizin ters aktığını görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin ters aktığını gördüyseniz:

  • İşlerinizi yoluna koymak istiyorsanız artık bahane bulmaktan vazgeçin.

Kahve falında denizin ters aktığını görmek hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına işarettir.

Kahve falında nehrin ters aktığını görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derenin ters aktığını görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında denizde ters yüzmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında denizin aktığını görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, her şeyin yenileceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabılarını ters giydiğini görmek birçok engelin aşılacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine delalettir.

Kahve falında arabayla ters yönde gitmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ters bebek görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir