AnaSayfa / Genel / Kahve falında neptün görmek

Kahve falında neptün görmek

Kahve falında neptün görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında neptün gördüyseniz:

  • Yarışmalı ortamlar sizi cezbedecek.

Kahve falında neskahve içmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında yüksekten nehre atlamak zaaflarına kapılacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine delalet eder.

Kahve falında ren nehri görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ne yapacağını bilememek hayır vereceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nil nehrinden su içmek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanık nehre düşmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nehrin karşısına geçmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında tren ne binmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir