AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehirin kuruduğunu görmek

Kahve falında nehirin kuruduğunu görmek

Kahve falında nehirin kuruduğunu görmek manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine delalet eder.

Kahve falında nehirin kuruduğunu gördüyseniz:

  • Tanıdığınız kişiler veya bildiğiniz şeyler hedeflerinize ulaşmanızda size yardımcı olacak.

Kahve falında nehirin kuruduğunu görmek varını yoğunu kaybedeceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında ıslak saç kurutmak moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yün kurutmak endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, kazancının da aynı oranda artacağına yorulur.

Kahve falında kurutulmuş yiyecek görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına yorulur.

Kahve falında ağacın kuruduğunu görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçenin kuruduğunu görmek daha fazla kazanç getireceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına yorulur.

Kahve falında kurutmalık görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına işarettir.

Kahve falında kurutulmuş meyve görmek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir