AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehirden geçtiğini görmek

Kahve falında nehirden geçtiğini görmek

Kahve falında nehirden geçtiğini görmek iyiliğe kavuşacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, rahat şekilde yaşayacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine delalettir.

Kahve falında nehirden geçtiğini gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamanız durumunda evinizi ilgilendiren problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında nehirden geçtiğini görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nehirden geçmeye çalışmak büyük bir makama geleceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine delalettir.

Kahve falında nehir köprü görmek eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akan bir nehir görmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, eşi ile problemler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akan nehir görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında nehir deniz görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında nehirden karşıya geçmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, rızkın genişlemesine işaret eder.

Kahve falında denizin içinde nehir görmek elinin darlık içinde kalacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir