AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan bir nehir görmek

Kahve falında akan bir nehir görmek

Kahve falında akan bir nehir görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan bir nehir gördüyseniz:

  • Alışılmadık yer veya kişileri ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında akan nehir görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akan nehirden geçmek sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında hızlı akan nehir görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, maddi olarak zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan nehirde yüzmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık akan nehir görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine delalet eder.

Kahve falında ters akan nehir görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında şiddetli akan nehir görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine delalet eder.

Kahve falında tersine akan nehir görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, maddi gücünün artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir