AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan nehir görmek

Kahve falında akan nehir görmek

Kahve falında akan nehir görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine delalettir.

Kahve falında akan nehir gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da iş birlikleriniz sizi endişelendirebilir.

Kahve falında bulanık akan nehir görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında akan bir nehir görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında akan nehirde yüzmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında tersine akan nehir görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şiddetli akan nehir görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında akan nehir görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında akan nehirden geçmek çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına işarettir.

Kahve falında ters akan nehir görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir