AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehirden geçmeye çalışmak

Kahve falında nehirden geçmeye çalışmak

Kahve falında nehirden geçmeye çalışmak kazancının çok daha fazla olacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nehirden geçmeye çalışmak gördüyseniz:

  • başlatmanız mümkündür.

Kahve falında nehirden geçmeye çalışmak yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında nehirden geçtiğini görmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine delalettir.

Kahve falında dar yerlerden geçmeye çalışmak mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köprüden geçmeye çalışmak geleceğin güzelliklerle dolacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında sudan geçmeye çalışmak üzüntülerinden kurtulacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına yorulur.

Kahve falında denizi geçmeye çalışmak dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dereden karşıya geçmeye çalışmak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine işarettir.

Kahve falında dar yerden geçmeye çalışmak uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir