AnaSayfa / Genel / Kahve falında sudan geçmeye çalışmak

Kahve falında sudan geçmeye çalışmak

Kahve falında sudan geçmeye çalışmak insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, güzel işler yapacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, büyük kazançlar getireceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sudan geçmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Kimsenin etkisinde kalmadan, mantığınızdan çok duygularınıza güvenerek kararınızı, içinizden geldiği gibi vermeniz gerekiyor.

Kahve falında sudan geçmeye çalışmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sudan geçtiğini görmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına delalettir.

Kahve falında sudan çıkmaya çalışmak kavgaların büyüyeceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına delalettir.

Kahve falında köprüden geçmeye çalışmak maddi kolaylığa ulaşacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına delalettir.

Kahve falında dar yerlerden geçmeye çalışmak bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar yerden geçmeye çalışmak güzel haberler alınacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında dereden karşıya geçmeye çalışmak kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına inanılır.

Kahve falında denizi geçmeye çalışmak yeni bir iş kapısı bulunacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir