AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüden geçmeye çalışmak

Kahve falında köprüden geçmeye çalışmak

Kahve falında köprüden geçmeye çalışmak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, ön plana çıkacağına, başarılarının sürekli olacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında köprüden geçmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Başarılı olmak ya da ilerlemek istiyorsanız daha esnek olmalısınız.

Kahve falında köprüden geçmeye çalışmak çok yıpranacağına, imkanlarının artacağına yorulur.

Kahve falında köprüden geçtiğini görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında köprü geçtiğini görmek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına tabir olunur.

Kahve falında sırat köprüsünden geçtiğini görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine delalet eder.

Kahve falında dar yerden geçmeye çalışmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işarettir.

Kahve falında dereden karşıya geçmeye çalışmak eğlenceli zamanlar geçireceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında sudan geçmeye çalışmak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında denizi geçmeye çalışmak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir