AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehirde gemi görmek

Kahve falında nehirde gemi görmek

Kahve falında nehirde gemi görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, sağlık sorunun kalmayacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında nehirde gemi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız size çok şey vaat ediyor.

Kahve falında nehirde gemi görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına delalettir.

Kahve falında nehir çay görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine işaret eder.

Kahve falında nehir içinde olmak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında nehirden su içmek çok kötü durumlara düşüleceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına işarettir.

Kahve falında nehirden geçmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine işarettir.

Kahve falında köpüklü nehir görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına işaret eder.

Kahve falında şiddetli akan nehir görmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında nehirin kuruduğunu görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, hastalıkların şifa bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir