AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehir içinde olmak

Kahve falında nehir içinde olmak

Kahve falında nehir içinde olmak yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında nehir içinde olmak gördüyseniz:

  • Yükselmeniz için bazı arkadaşlarınızın yardımına ihtiyacınız var.

Kahve falında denizin içinde nehir görmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine delalettir.

Kahve falında nehir içinde yürümek işe başlanacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında nehir içinde görmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nehir içinde olmak malını ve canını emniyete alacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nehir içinde balık görmek alınan borçların ödenemeyeceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nehir ve orman görmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine delalettir.

Kahve falında bir nehirde yüzmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nehir deniz görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir