AnaSayfa / Genel / Kahve falında at kafası görmek

Kahve falında at kafası görmek

Kahve falında at kafası görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at kafası gördüyseniz:

  • Kendinize olan saygınızı ya da öz güveninizi yitirmemek için bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında kopmuş at kafası görmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki kafalı at görmek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atın kafasının kesildiğini görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan kafalı at görmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafası olmayan at görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında at kafası kesmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine rivayet eder.

Kahve falında kafası kopmuş at görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atın kafasını görmek sorunların bu sayede aşılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir