AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehir yüzmek

Kahve falında nehir yüzmek

Kahve falında nehir yüzmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında nehir yüzmek gördüyseniz:

  • Olayları anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında kirli nehirde yüzmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine yorulur.

Kahve falında bir nehirde yüzmek zorlukları teker teker aşacağına, bekârlığına da veda edeceğine tabir olunur.

Kahve falında nehirde yüzdüğünü görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil nehirde yüzmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında nehirde tersine yüzmek işlerdeki karın artacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nehirde yüzmek ruhlarına mevlit okutacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında nehirde balıklarla yüzmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine işarettir.

Kahve falında bulanık nehirde yüzmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir