AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehirden balık tutmak

Kahve falında nehirden balık tutmak

Kahve falında nehirden balık tutmak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, kazancın sürekli artacağına, insanlara öncülük edeceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nehirden balık tutmak gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermeniz durumunda yaptığınız özel planlar bozulabilir.

Kahve falında nehirden balık tutmak mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nehirde balık tutmak maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine rivayet eder.

Kahve falında nehirde balık yakalamak bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nehir balık görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nehirde büyük balık görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında nehirde yüzen balıklar görmek insanlar arasında yüceleceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nehirde balık görmek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına delalet eder.

Kahve falında balıklı nehir görmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir