AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehir ve balık görmek

Kahve falında nehir ve balık görmek

Kahve falında nehir ve balık görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında nehir ve balık gördüyseniz:

  • Mesela uzun süreli bir misafiriniz gelebilir.

Kahve falında nehirde yüzen balıklar görmek sağlık sorunları yaşanacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına yorulur.

Kahve falında nehirde balıklarla yüzmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nehir balık görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında nehirden balık tutmak zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına tabir olunur.

Kahve falında nehirde balık yakalamak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nehir ve balık görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nehirde balık tutmak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, rahat erileceğine yorulur.

Kahve falında balıklarla dolu nehir görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir