AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehir içinde balık görmek

Kahve falında nehir içinde balık görmek

Kahve falında nehir içinde balık görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nehir içinde balık gördüyseniz:

  • Bazı olaylar beklediğiniz gibi ilerlemeyebilir.

Kahve falında nehir içinde balık görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, onun kıymetini her daim bileceğine rivayet eder.

Kahve falında nehir içinde yürümek kolay yoldan gelir elde edeceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına yorulur.

Kahve falında nehir içinde görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında nehir içinde olmak uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin içinde nehir görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine rivayet eder.

Kahve falında nehirde balık görmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nehirden balık yakalamak yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında balıklı nehir görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir