AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehirde sürüklenmek

Kahve falında nehirde sürüklenmek

Kahve falında nehirde sürüklenmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kazancının helal para olacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında nehirde sürüklenmek gördüyseniz:

  • Hava şartlarına göre gereken tedbirleri almanız, oluşabilecek herhangi bir kalıcı rahatsızlıği önleyebilir.

Kahve falında nehirde sürüklenmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında nehirde büyük balık görmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına yorulur.

Kahve falında nehir içinde görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında çok güzel nehir görmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu nehir görmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına rivayet eder.

Kahve falında köpüklü nehir görmek dertlerine çare bulacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına tabir olunur.

Kahve falında balıklarla dolu nehir görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına rivayet eder.

Kahve falında nehirde tersine yüzmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir