AnaSayfa / Genel / Kahve falında nefesini tutmak

Kahve falında nefesini tutmak

Kahve falında nefesini tutmak kafasının da rahat edeceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, çok uğraş vereceğine, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nefesini tutmak gördüyseniz:

  • Ani kararlardan kaçının.

Kahve falında suyun içinde nefes tutmak amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nefesini tutmak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suda nefesini tutmak Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında suyun altında nefesini tutmak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına rivayet eder.

Kahve falında su altında nefes tutmak efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda nefes tutmak işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde nefesini tutmak ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun altında nefes tutmak hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir