AnaSayfa / Genel / Kahve falında su altında nefes tutmak

Kahve falında su altında nefes tutmak

Kahve falında su altında nefes tutmak kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, kazancının eksilmeyeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, ün sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında su altında nefes tutmak gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerine veya ilişkilerine karışmamanızda, eleştiri ya da dedikodulardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında suyun altında nefes tutmak eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun altında nefesini tutmak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su altında nefes tutmak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, birikiminin artacağına işarettir.

Kahve falında suyun içinde nefesini tutmak yol kat edeceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde nefes tutmak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına yorulur.

Kahve falında su altında nefessiz kalmak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su altında nefes aldığını görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su altında nefes almak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir