AnaSayfa / Genel / Kahve falında nefes borusu görmek

Kahve falında nefes borusu görmek

Kahve falında nefes borusu görmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, malının ve kazancının tam olacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında nefes borusu gördüyseniz:

  • En azından, bazı konulara önem veriyormuş gibi davranmanız gerekebilir.

Kahve falında nefes borusu görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında boru anahtarı görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına yorulur.

Kahve falında mavi boru görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çelik boru görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pimaş boru görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, elindekileri de kaptıracağına rivayet eder.

Kahve falında demir boru görmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında su borusu patlaması görmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soba borusunun düştüğünü görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir