AnaSayfa / Genel / Kahve falında boru anahtarı görmek

Kahve falında boru anahtarı görmek

Kahve falında boru anahtarı görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boru anahtarı gördüyseniz:

  • Ani kararlar bedeller ödetebilir.

Kahve falında boru anahtarı görmek üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, yeni mallara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boru içinden geçmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında soba borusunun çıktığını görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine delalettir.

Kahve falında tuvalet borusu görmek onu darda bırakmayacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında tesisat borusu görmek verimi ve başarıyı yakalayacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patlak su borusu görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çelik boru görmek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında soba borusu kurum görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir