AnaSayfa / Genel / Kahve falında su borusu patlaması görmek

Kahve falında su borusu patlaması görmek

Kahve falında su borusu patlaması görmek çok iyi mevkilere geleceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, işinde zarar edeceğine, onu borçtan kurtaracağına, attığı her adımı düşüneceğine, stresten uzaklaşacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su borusu patlaması gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kişilere direk olarak karşı çıkmanız da, pasif kalmaktan daha verimli olabilir.

Kahve falında patlayan su borusu görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işarettir.

Kahve falında patlamış su borusu görmek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında su borusu patlaması görmek işlerin rast gideceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına yorulur.

Kahve falında su borusu döşemek sorunların üstesinden geleceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine yorulur.

Kahve falında borudan su içmek patron koltuğuna geçeceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında borudan akan su görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında su borusu görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine inanılır.

Kahve falında borudan su fışkırdığını görmek her zaman hayırlı işler yapacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir