AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi boru görmek

Kahve falında mavi boru görmek

Kahve falında mavi boru görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, zenginliğe sahip olacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine delalettir.

Kahve falında mavi boru gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi doğru kullanabilirseniz maddi kazanç sağlayabilirsiniz.

Kahve falında mavi boru görmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, sabit geliri olacağına rivayet eder.

Kahve falında patlamış su borusu görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lağım borusu görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına yorulur.

Kahve falında soba borusunun düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında soba borusu çıkarmak sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Kahve falında soba borusu çırpmak aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında pimaş boru görmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine inanılır.

Kahve falında plastik boru görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir