AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz ve portakal görmek

Kahve falında muz ve portakal görmek

Kahve falında muz ve portakal görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, evini ve ailesini unutacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, huzurlu günler geçirileceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine yorulur.

Kahve falında muz ve portakal gördüyseniz:

  • Değişim gerilime ya da bir arkadaşınız, komşunuz veya akrabanızla kaçınılmaz durumlara neden olabilir.

Kahve falında portakal elma muz görmek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muz ve portakal görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına yorulur.

Kahve falında portakal muz görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında portakal ve muz görmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muz portakal görmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine işarettir.

Kahve falında muz koparıp yemek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında muz yediğini görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında muz satın almak hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir