AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz çaldığını görmek

Kahve falında muz çaldığını görmek

Kahve falında muz çaldığını görmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, elinin sıkışacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine tabir olunur.

Kahve falında muz çaldığını gördüyseniz:

  • Bir yolculuk veya güzel bir tatil ihtimali güçlüdür.

Kahve falında muz çaldığını görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muz çalmak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muzlu kek görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında muz satın almak kendini yiyip bitireceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında muz dalı görmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında olmamış muz görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında muz ve portakal görmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında mor muz görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir