AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar reçeli yemek

Kahve falında nar reçeli yemek

Kahve falında nar reçeli yemek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, daha çok çalışılacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nar reçeli yemek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bağlantı kurmadan önce ilişkinin son olarak ne durumda bırakıldığını hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında nar reçeli yemek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nar reçeli görmek az çalışarak çok gezeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında incir reçeli yemek başarılarının devamının geleceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına işaret eder.

Kahve falında hurma reçeli yemek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vişne reçeli yemek ticaret ehli kimse olacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine alamet eder.

Kahve falında turunç reçeli yemek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında portakal reçeli yemek daha fazla yakınlaşacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elma reçeli yemek itibarın ve makamın yükseleceğine, maddi anlamda rahatlamaya yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir