AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan nar yemek

Kahve falında ağaçtan nar yemek

Kahve falında ağaçtan nar yemek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan nar yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanızda şüpheler olabilir.

Kahve falında ağaçtan nar yemek tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına delalet eder.

Kahve falında nar ağacından nar toplamak kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında nar ağacından nar koparmak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında nar ağacı kesmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı nar ağacı görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına işaret eder.

Kahve falında nar ağacı görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nar ağacı çiçeği görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında nar ağacı ekmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir