AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ve nar yemek

Kahve falında incir ve nar yemek

Kahve falında incir ve nar yemek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, başarılarının devamının geleceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında incir ve nar yemek gördüyseniz:

  • Yaşam koşullarınıza veya hayatınıza faydası olacağını düşünüyorsanız belli jest ya da yardım talepleri arayışınız olabilir.

Kahve falında incir ve nar yemek daha güzelleşeceğine, insanların afiyet bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ve nar görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nar ve incir görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında nar toplamak ve yemek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil nar yemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına rivayet eder.

Kahve falında nar tanesi yemek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine işarettir.

Kahve falında nar meyvesi yemek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında nar ve üzüm yemek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir