AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar reçeli görmek

Kahve falında nar reçeli görmek

Kahve falında nar reçeli görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında nar reçeli gördüyseniz:

  • Karşı cinsin sizi önemsemesi yüzünden bazı, kompleks benzeri hisler içine girebilirsiniz.

Kahve falında nar reçeli yemek işlerinin de hal yoluna gireceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya rivayet eder.

Kahve falında nar reçeli görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erik reçeli yemek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işlerinin iyi gideceğine inanılır.

Kahve falında üzüm reçeli görmek tatsız durumların yaşanacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında reçel kavanozu kırmak kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, önemli bir lider haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında reçel satmak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bögürtlen reçeli yemek koltuğunun da yükseleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında reçel yediğini görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir