AnaSayfa / Genel / Kahve falında reçel satmak

Kahve falında reçel satmak

Kahve falında reçel satmak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, getirisi çok olan işler yapacağına, gelirinin daimi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında reçel satmak gördüyseniz:

  • Oysa, aniden plan değiştiren kişiler,yeniden düzenlenmesi gereken ajanda v.b beklenmedik değişiklikler uyum içinde hareket etmenizi gerektireceğe benziyor.

Kahve falında reçel satmak kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında nar reçeli görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında reçel kavanozu görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında şeftali reçeli görmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında reçel ve bal görmek refahının ve varlığının artacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kabak reçeli yemek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında reçel yemek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında üzüm reçeli görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir