AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm reçeli görmek

Kahve falında üzüm reçeli görmek

Kahve falında üzüm reçeli görmek her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında üzüm reçeli gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi, işlerinize karışılmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında üzüm reçeli görmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çilek reçeli yediğini görmek borca batacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında çilek reçeli pişirmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında reçel ikram etmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tencerede reçel görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çilek reçel yapmak evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, ayrılanların birleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayısı reçel yemek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kiraz reçeli görmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir