AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar meyvesi yemek

Kahve falında nar meyvesi yemek

Kahve falında nar meyvesi yemek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, ruhunun şifa bulacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, bir yere taşınmaya, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında nar meyvesi yemek gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları bir karara bağlayabilirseniz her alanda çok daha rahat hareket edebileceksiniz.

Kahve falında nar meyvesi yemek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, insanlarla arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nar meyvesi görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına delalettir.

Kahve falında beyaz nar yemek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nar toplamak ve yemek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, yokluk çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında incir ve nar yemek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil nar yemek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine yorulur.

Kahve falında nar reçeli yemek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nar yemek yerinde saymayacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir