AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar meyvesi görmek

Kahve falında nar meyvesi görmek

Kahve falında nar meyvesi görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kazancının iki kat artacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında nar meyvesi gördüyseniz:

  • Maddi yönden bazı kısıtlamalarla olabilir.

Kahve falında nar meyvesi yemek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, yeteneklerini geliştirmeye yorulmaktadır.

Kahve falında nar meyvesi görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış nar görmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında nar çiçeği rengi elbise giymek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında incir ve nar yemek iyi şeyler yaşayacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın nar görmek kötü sözler duyacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tane nar görmek rahat yaşayacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına inanılır.

Kahve falında nar ve üzüm yemek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir