AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar toplamak ve yemek

Kahve falında nar toplamak ve yemek

Kahve falında nar toplamak ve yemek karanlığın biteceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, bunun farkına varacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nar toplamak ve yemek gördüyseniz:

  • İlerlemeden önce, istediğiniz tüm bilgiyi elde ettiğinizden emin olmalısınız.

Kahve falında nar toplamak ve yemek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, olaylı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan nar toplamak yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine işarettir.

Kahve falında nar toplamak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine işaret eder.

Kahve falında nar topladığını görmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı nar toplamak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nar ve elma toplamak kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına rivayet eder.

Kahve falında nar ağacından nar toplamak elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil nar toplamak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir