AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kaynını görmek

Kahve falında ölmüş kaynını görmek

Kahve falında ölmüş kaynını görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kaynını gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeli, fırsatları değerlendirmelisiniz.

Kahve falında kaynına aşık olmak ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine alamet eder.

Kahve falında kaynamış patates görmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına alamet eder.

Kahve falında elti ve kaynını görmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında lahana kaynatmak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işaret eder.

Kahve falında kaynatılmış buğday yemek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında nane limon kaynatmak yeni iş fırsatları yakalayacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine delalettir.

Kahve falında kaynamış nohut görmek bir sebeple başka yollar aranacağına, amacına ulaşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynatılmış patates görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir