AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynayan çay görmek

Kahve falında kaynayan çay görmek

Kahve falında kaynayan çay görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, itibar edineceğine, bir daha kopmayacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, çok güzel günler geçireceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına alamet eder.

Kahve falında kaynayan çay gördüyseniz:

  • Tartıştığınız kişilerin fikirleri ne olursa olsun onlara saygı göstermek zorundasınız.

Kahve falında çay kaynatmak gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında çay suyu kaynatmak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaynayan çay görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında bulgur kaynatmak kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine işarettir.

Kahve falında kaynamış yumurta görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında reçel kaynatmak yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nane kaynatmak onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayın kaymasını görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir