AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazanda kaynayan süt görmek

Kahve falında kazanda kaynayan süt görmek

Kahve falında kazanda kaynayan süt görmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, mutlu olacağınıza, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, koltuğunun yükseleceğine, zamandan da kar edeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kazanda kaynayan süt gördüyseniz:

  • Toplumla olan ilişkilerinizde, sezgilerinizi kullanın.

Kahve falında kazanda süt kaynatmak her türlü başarıyı elde edeceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kazanda kaynayan süt görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine alamet eder.

Kahve falında kazanda çamaşır kaynatmak sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kazanda kaynayan su görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında kara kazanda su kaynatmak fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kazanda su kaynatmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına yorulur.

Kahve falında kazanda bulgur kaynatmak yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kazanda buğday kaynatmak düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, malının da hiç olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir