AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar ve incir görmek

Kahve falında nar ve incir görmek

Kahve falında nar ve incir görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nar ve incir gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınız sizi arayabilirler.

Kahve falında nar ve incir görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalet eder.

Kahve falında incir ve nar yemek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına rivayet eder.

Kahve falında incir ve nar görmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine inanılır.

Kahve falında nar paylaşmak ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirmizi nar yemek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, imkanlarının genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında nar reçeli görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, parasız ve işsiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı nar tanesi görmek bunun için sabırsızlanacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında nar yerken görmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, içinin kıpır kıpır olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir