Kahve falında yeşil nar toplamak

Kahve falında yeşil nar toplamak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil nar toplamak gördüyseniz:

  • Toplumla olan ilişkilerinizde ise, sezgileriniz kullanın.

Kahve falında yeşil nar toplamak içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, mutsuz ve üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan nar toplamak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hayırlı kapılar açılacağına rivayet eder.

Kahve falında nar toplamak önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, onu dinleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nar ağacından nar toplamak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçta nar toplamak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, işlerinin kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında nar ve elma toplamak bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında nar taneleri toplamak bazı kişilerin kalbini kıracağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı nar toplamak önemli bir makama terfi alacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir