AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar ve nar ağacı görmek

Kahve falında nar ve nar ağacı görmek

Kahve falında nar ve nar ağacı görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında nar ve nar ağacı gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya haberler maddi anlamda bir planlama veya bütçe yapılmasını gerektireceği için yolun sonunda sizin için daha faydalı sonuçlar yaratmış olarak dahi değerlendirilebilir.

Kahve falında ağacında nar görmek rütbe alacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı nar ağacı görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan nar koparmak sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, can derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nar ağacına çıkmak üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında nar ağacı çiçeği görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nar ağacı dikmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan nar yemek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına alamet eder.

Kahve falında nar ağacından nar toplamak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir