AnaSayfa / Genel / Kahve falında kudret narı almak

Kahve falında kudret narı almak

Kahve falında kudret narı almak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kudret narı almak gördüyseniz:

  • Sorumluluk bilinciniz size faydalı olabilecek pozisyonlara gelmenize yardım edebilir veya diğerlerinin size saygı duymasını sağlayabilir.

Kahve falında kudret narı görmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, bekarsa evleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kudret narı almak borçlanacağına, işini kaybedeceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kudret görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine işaret eder.

Kahve falında kudret helvası görmek kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nar çiçeği elbise görmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, gözyaşı dökeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinden nar almak geçim derdine düşeceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında birinden nar almak eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında narın içini görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, başarılarını arttıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir