AnaSayfa / Genel / Kahve falında nane satmak

Kahve falında nane satmak

Kahve falında nane satmak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, yeni siparişler alacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında nane satmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz veya gayrimenkul başlıklarıyla ilgili konularda her an önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında nane satmak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına alamet eder.

Kahve falında nane biçmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında nane likörü görmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında nane kokusu almak büyük bir başarıya ulaşılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında nane kokusu duymak işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, kişinin daha çok kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil nane ekmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil nane yemek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nane kaynatmak maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir