AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa nane ekmek

Kahve falında toprağa nane ekmek

Kahve falında toprağa nane ekmek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, günahlara, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa nane ekmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi tabanlı ilişkileriniz ön plana çıkabilir, hayatınızda önemli yeri olan kişilerle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında toprağa nane ekmek işlerden hayır gelmeyeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına yorulur.

Kahve falında nane ekmek görmek rahat bir hayata başlayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında nane ekmek duygularının karşılığını alamayacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil nane ekmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nane maydanoz ekmek zarar etmeyeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında nane likörü içmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında nane suyu görmek sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına inanılır.

Kahve falında nane kokusu görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir