AnaSayfa / Genel / Kahve falında nane kaynatmak

Kahve falında nane kaynatmak

Kahve falında nane kaynatmak böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, rahat şekilde geçineceğine işarettir.

Kahve falında nane kaynatmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik maddi kazanımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında nane limon kaynatmak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında nane kaynatmak gücünün, kudretinin yerine geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında nane satmak hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında nane kurutmak ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil nane ekmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında nane limon içmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında maydanoz ve nane görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze nane almak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir