AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden nane almak

Kahve falında birinden nane almak

Kahve falında birinden nane almak çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında birinden nane almak gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanıp, siz ön plana çıkabilirsiniz.

Kahve falında maydanoz ve nane görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine işarettir.

Kahve falında nane kurusu görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, onu dinleyeceğine işarettir.

Kahve falında naneli şeker almak herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında naneli şeker yediğini görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nane koklamak diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına delalet eder.

Kahve falında nane limon kaynatmak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nane almak başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına alamet eder.

Kahve falında maydanoz nane görmek bekar ise evleneceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir