AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil nane görmek

Kahve falında yeşil nane görmek

Kahve falında yeşil nane görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, mal kaybına uğrayacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil nane gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleriniz varsa gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Kahve falında yeşil nane ekmek gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil nane toplamak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil taze nane görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil nane görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil nane yemek maddi açıdan ferahlayacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında kekik ve nane görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, düzenli bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş nane görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nane sulamak bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir