AnaSayfa / Genel / Kahve falında nane ekmek görmek

Kahve falında nane ekmek görmek

Kahve falında nane ekmek görmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nane ekmek gördüyseniz:

  • Politik olmakta fayda var.

Kahve falında nane ekmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında nane maydanoz ekmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında toprağa nane ekmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, takdir edileceği işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nane ekmek görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil nane ekmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil taze nane görmek canının derdine düşeceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında nane limon içmek rızkının ve kazancının bol olacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında nane vermek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir