AnaSayfa / Genel / Kahve falında nane vermek

Kahve falında nane vermek

Kahve falında nane vermek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına işarettir.

Kahve falında nane vermek gördüyseniz:

  • Eşitlik ilkesine saygı gösterilmesi durumunda iş ya da özel yaşamınıza ilişkin konularda hızlı sonuçlar alabilirsiniz.

Kahve falında nane ve maydanoz görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında nane yemek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nane limon görmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil nane ekmek düşmanlıkların biteceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yeşil nane toplamak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına delalettir.

Kahve falında nane yemek görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında nane vermek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nane koklamak uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir