AnaSayfa / Genel / Kahve falında namazda kusmak

Kahve falında namazda kusmak

Kahve falında namazda kusmak karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, karısının çok mutlu olacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, bereketin ve verimin olacağına delalettir.

Kahve falında namazda kusmak gördüyseniz:

  • Mutluluk getirici çabuk kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında namaz kılarken kusmak dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namazda kusmak sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına inanılır.

Kahve falında avuç içine kusmak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında öksürerek kusmak zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurt kusmak kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı delalet etmektedir.

Kahve falında fasulye kusmak ekmeğinin çoğalacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında iltihap kusmak sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine inanılır.

Kahve falında burundan kusmak çok büyük bir mutluluk duyulacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir